Darwin-Marx : Bernstein als bestrijder van eene natuur-philosophische leer. - Huygens, Cornélie (Amsterdam : Van Kampen, 1901)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; marxisme