De vrouw en de arbeid. - Jacobs, Aletta; Schreiner, Olive (Amsterdam : Van Kampen, 1911)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; vrouwenarbeid; vrouwenemancipatie