La femme dans l'industrie. - Gonnard, R. (Paris : A. Colin, 1906)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; vrouwenarbeid; arbeidsvoorwaarden; huisarbeid