De Nederlandsche vakbeweging en haar toekomst : feiten en beschouwingen. - Van den Tempel, Jan; Polak, Henri (Rotterdam : Wakker, 1910)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; vakbonden