La mutualité : ses principes, ses bases véritables. - Lépine, F.; Passy, F. (Paris : A. Colin, 1909)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; sociale zekerheid; volksgezondheid; mutualiteiten; Frankrijk