Le Marxisme a-t-il fait faillite ? - Vandervelde, Emile (Bruxelles : L'Églantine, 1928)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; socialistische arbeidersbeweging; socialisme; historisch materialisme; Fabianisme; marxisme; België