Socialisme et rationalisation - Moch, Jules; Blum, Léon (Bruxelles : L'Églantine, 1927)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: bedrijfsorganisatie; vakbondsstrategieën; socialistische arbeidersbeweging; Frankrijk