Dagelijkse in- en uitwijking van arbeidskrachten te Temse. - De Wilde, Helena (Brussel : De Wilde, 1952)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Verhandeling, Katholieke Sociale school voor vrouwen, Brussel
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; arbeidsmobiliteit