België naar de onderontwikkeling : voor een democratische herstructurering van de ekonomie, voorafgegaan door het Manifest van de GEM. - Allé, M.; Groupe d'Economie Marxiste (GEM); Coomans, G.; Cyprès, C. (Leuven : Kritak, 1978)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: marxistische economie