Il y a cent ans naissait le syndicat des "Broederlijke Wevers" - Neuville, Jean (Bruxelles : La Pensée Catholique, 1957)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Broederlijke Wevers; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek