Syndicats ouvriers fédérations bourses du travail. - De Seilhac, Léon (Paris : Colin, 1902)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: arbeidsbemiddeling; vakbonden; Frankrijk