Histoire du mouvement syndical en France 1789-1910. - Louis, Paul (Paris : Félix Alcan, 1911)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; vakbonden; Frankrijk