Linkse liedjes [Bladmuziek]. - Jongsocialisten (JS) (Brussel : JS, 1980)
Deze publicatie bevat volgende liederen
De Internationale
Broeders, verheft u...
Socialistenmars
De jonge garde
Kameraadschapslied
ABVV-mars
Het kanailjelied
Mariannelied
Solidariteit
Links, twee, drie
Russisch partisanenlied
De veensoldaten
Bannelingenlied
Le drapeau rouge
Les temps des cerises
Le chant des partisans
Bandiera Rossa
Una Matina
Wir sind das Bauvolk
Der rote Wedding
Spaniens Himmel
Ballade der elften Brigade
Viva la quince Brigade
Venceremos
Guantanamera
La batea
We shall not be moved
We want nationalisation
Joe Hill
Leon Trotsky is a nazi
Where have all the flowers gone
Nederlands
Frans
Spaans
Engels
Bladmuziek
Keywords: strijdliederen; liederen