Marxisme contre dictature - Luxemburg, Rosa; Laurat, Lucien (Paris : Spartacus, 1946)
Fonds Perrone
Heruitgave van een verzameling artikels uit 1899 en 1904, voor het eerst uitgegeven bij Nouveau Promethée in 1934
Frans
Monografie
Keywords: sociaaldemocratie; marxisme; Rusland