In de spiegel van gisteren de realiteit van heden : het leven van de syndikale Kamer van aannemers van openbare en bijzondere werken uit Gent over een eeuw beschouwd, tot 1962. - De Smedt, Ferdinand (Gent : Ferdinand De Smedt, 1963)
Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: ondernemingen; Gent