Landarbeiders : hun arbeidsduur en arbeidsverhoudingen : rapport eener enquête gehouden door de Sociaal-Democratische Studieclub. - Sociaal-Demokratische Arbeiderspartij (SDAP) (Amsterdam : Brochurenhandel der SDAP, 1909)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Sociaal-Demokratische Arbeiderspartij (SDAP).; landarbeiders; arbeidsvoorwaarden; arbeidsduur