Socialisme en Vlaamse beweging. - Mussche, Achilles; Oukhov, Michel; Picard, Leo (Brussel : August Vermeylenfonds (AVF), 1963)
Bibliotheek Camille Huysmans
Archief H.BoudryArchief Gaston Crommen
Nederlands
Monografie
Keywords: 19e eeuw; sociale geschiedenis; Vlaamse Beweging