Ir. J.W. Albarda : een kwart eeuw parlementaire werkzaamheid in dienst van de bevrijding der Nederlandse arbeidersklasse : een beeld van de groei der Nederlandse volksgemeenschap. - Vorrink, Koos; Sociaal-democratische Arbeiderspartij (SDAP) (Amsterdam : Arbeiderspers, 1938)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Partij van de Arbeid (Nederland).