Histoire du socialisme : 5 : l'Internationale, le socialisme aux Etats-Unis, le socialisme anarchiste avant 1880, conclusions. - Malon, Benoît (Paris : Derveaux, 1886)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Eerste Internationale (1864-1876).; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; socialisme; anarchisme; Verenigde Staten van Amerika