Histoire du socialisme en Angleterre, en Allemagne et en Russie : 3. - Malon, Benoît (Paris : Derveaux, 1884)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; socialistische arbeidersbeweging; Groot-Brittannië.; Duitsland; Rusland