Populaire geschiedenis der Fransche omwenteling van 1848 en der tweede republiek. - Héritier, Louis; Avanti (Gent : Volksdrukkerij, 1910)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Heruitgegeven en toegelicht door W. Eikhoff en Ed. Bernstein
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; revolutie 1848; Frankrijk