Report of the proceedings of the First International Textile Congress. (Manchester : Cotton Factory Times, 1894)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Congres gehouden te Manchester van 24 tot 27 juli 1894
Engels
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; textielindustrie