Eenige gegevens omtrent werktijden in de industrieële bedrijven. ('s-Gravenhage : Departement van Landbouw, Nijverheid en Handel, 1910)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Overdruk uit het centraal verslag der arbeidersinspectie over 1909
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; arbeidsduur