1904-1929 : geschiedenis der Socialistische Naamloze Vennootschap Vereenigde Spinnerijen en Weverijen - Hannick, Pol; Vleurinck, Achille (Gent : Volksdrukkerij, 1929)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Uitgegeven ter gelegenheid van het vijf-en-twintigjarig bestaan van de. afdeling "Weverij" voorheen "de Vereenigde Wevers"
Nederlands
Monografie
Keywords: Textielarbeiderscentrale van België (TACB).; textielindustrie