Het pensioen : talrijke voorbeelden, formules ter veralgemening, wetteksten. - Troclet, Léon; Bond der Bedienden, Technici en Kaders (BBTK) (Brussel : BBTK, 1960)
Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: pensioenen; bedienden