Geschiedenis van de socialistische arbeidersbeweging in België. - De Weerdt, Denise; Oukhow, Michel; Dhondt, Jan (Antwerpen : Ontwikkeling, 1960)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Feestliedeken
Sonnet à la Reine
Socialisme
Vijftien afleveringen
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; digitale publicaties; liederen; België