Les régies municipales et le socialisme. - Milhaud, Edgard (Paris : Librairie du Parti Socialiste, 1912)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; kapitalisme; vakbondsstrategieën; kritische opstellen