Socialisme et dépopulation. - Hertz, Robert (Paris : Librairie du Parti Socialiste, 1910)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; demografie; kapitalisme; vakbondsstrategieën; kritische opstellen; geboorteregeling; socialistische arbeidersbeweging; Frankrijk