L' exposition du travail à domicile : documents-monographies-statistiques. - Lewinski, Jan; Paillot, René; de Spoelbergh, Olivier (Bruxelles : Misch & Thron, 1911)
Bibliotheek Camille Huysmans
8ste internationale tentoonstelling gehouden te Brussel van juni tot oktober 1910
Frans
Monografie
Keywords: veiligheid en gezondheid; huisarbeid