Geschiedenis der Gentsche Socialistische Vlasbewerkersvereeniging ter gelegenheid harer 60e verjaring opgedragen aan den betreurden vriend : Jan Samijn. - Hannick, Karel (Gent : Socialistische Vlasbewerkersvereeniging, 1934)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Deze publicatie bevat volgende liederen en gedichten
Aan onzen vriend Karel Beerblock
Bij het 26 jarige bestaan der Socialistische Vlasbewerkersvereeniging
Een Volksmartelaar (Samijn)
Strijdslied voor vermindering der werkuren
Aan Jan den Uil
Lied van manifesteerders vragend voor verkorting arbeidsduur
Jubelcantate der Gentsche Soc. Vlasbewerkersvereeniging
Dedicator: Hannick, Karel, dedicatee: Samijn, Jan
Op titelpagina: opgedragen aan den betreurden vriend: Jan Samijn
Nederlands
Monografie
Keywords: Textielarbeiderscentrale van België (TACB).; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; socialistische arbeidersbeweging; liederen; Gent