Naissance à Paris de la Fédération Syndicale Mondiale : 25 septembre-8 octobre 1945. - Gazier, Albert (Paris : Agence d'Edition et de Presse, 1945)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Wereld Vak Verbond (WVV).; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; internationale vakbondsfederaties