De geschiedenis der socialistische vakvereeniging van de vlasbewerkers en bewerksters. - Samyn, Jan; De Graeve, Jozef; De Smedt, Alfred (Gent : SM Volksdrukkerij, 1925)
Deze publicatie bevat volgende liederen
La Fontaine
De Martelaressen der Continus
De Crisis der Textielnijverheid
Niet meer geurst!
Strijdlied voor de vermindering der werkuren
Als de haan het eerste gloren
Continue-meisje
't Hekelirke
Het lied van Jozef Coole
Jubelcantate der gentsche Soc. Vlasbewerkersveereniging
Nederlands
Monografie
Keywords: Socialistische Vlasbewerkers en -bewerkstersvereeniging.; Vander Meulen, Jef; liederen; Wereldoorlog 1; vlasnijverheid