Het vrijheidslied [Bladmuziek] : een bundel liederen. - Contran, Lion (Amsterdam : Pegasus, 1947)
Deze bundel bevat volgende liederen
De Internationale
Wilhelmus
De Vlaamsche Leeuw
Volkslied van de Sowjet-Unie
Indonesia Raja
Partisanenlied
Het Friese volkslied
De Marseillaise
Socialistenmars
Broeders, het uur heeft geslagen
Solidariteitslied
Het Morgenrood der vrijheid
Treurmars
Wij zijn de smeden van de toekomst
Vliegermars
Het lied der vrijscharen
Mariannelied
Warsjawjanka
Lied van de Internationale Brigade
Spaanse mars
De Maaiers
Lied der Thälmann-kolonne
On stroomt nog firs...
Het ANJV-lied
Met fier pas
Kriek aan de dag
Jeugdlied van de arbeid
Vrolijke jeugd
Wij treken het leven tegemoet
Uit der dagen grauwe zorgen
Wanneer wij marcheren
Als de zondag is verschenen
Wij zijn jong
Als wij schrijden
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; strijdliederen