Marx contra de marxistische ideologen : historisch-wijsgerige beschouwingen - Harmsen, Ger (Nijmegen : SUN, 1978)
Bibliotheek François Vercammen
Archief Rudi Van Doorslaer
Nederlands
Monografie
Keywords: marxisme; kritische opstellen