De geschiedenis der Gentsche socialistische katoenbewerkersvereeniging 1857-1932 - Tijtgat, Karel; Vercammen, R. (Gent : Volksdrukkerij, 1933)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Deze publicatie bevat volgende liederen
Strijdlied : Vereenigt u! Spinners van Gent
Jubelcantate (A. Bogaerts en Jos. Van der Meulen)
Nederlands
Monografie
Keywords: 1857 - 1932.; socialisme; katoenbewerkers; liederen; Gent