Les fonctionnaires : leur action corporative. - Georges-Cahen (Paris : Armand Colin, 1911)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Quatre parties
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; ambtenaren; Frankrijk