Het vrouwengevaar. - Sturmfels, Käthe; Nolthenius-Mertens, B. (Baarn : Hollandia, 1913)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; seksualiteit; vrouwenliteratuur; vrouwenemancipatie