De slavernij der vrouw. - Mill, John Stuart; Noest, Elizabeth M. (Amsterdam : Van Looy, 1898)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; vrouwenemancipatie; sociale vraagstukken