La femme dans le passé, le présent & l'avenir. - Bebel, August (Paris : Georges Carré, 1891)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; vrouwenemancipatie; filosofie