Les anarchistes russes, les soviets et l'autogestion. - Rocker, Rudolf; Archinov, Piotr; Skirda, Alexandre; Makhno, Nestor Ivanovich (Paris : Lefeuvre, 1973)
Fonds Perrone
Uittreksels uit het themanummer "Les anarchistes et l'autogestion" van het tijdschrift "autogestion et socialisme", 18+19
Frans
Monografie
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; anarchisme; Rusland