L' inquisition en Belgique. - Duverger, Arthur (Verviers : Bibliothèque Gilon, 1879)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; Katholieke Kerk