L' église et l'état en Belgique. - Laurent, François (Bruxelles Leipzig : A. Lacroix, Verbroeckhoven & Cie, 1862)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; Vaticaan; Katholieke Kerk