Boekerij n°1 lokaal "Ons Huis", Vrijdagmarkt : kataloog = Bibliothèque n°1 local "Ons Huis", Marché du Vendredi : catalogue. - Vrijzinnige Werkmansbibliotheek Gent = Bibliothèque Ouvrière Gand (Gent : SM Volksdrukkerij, 1908)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek