A travers la législation du travail. - Dubief, Fernand (Paris : Edouard Cornély & Cie, 1905)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; sociale wetgeving; arbeidsvoorwaarden; arbeidsconflicten