La crise religieuse en Hollande : souvenirs et impressions. - Chantepie de la Saussaye, D. (Leyde : De Breuk & Snirts, 1860)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; Katholieke Kerk; theologie