Practical economics or studies in economic planning. - Cole, G.D.H. (London : Penguin, 1937)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Engels
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; economisch beleid; geleide economie; Italië; Duitsland; Sovjet-Unie.; Verenigde Staten van Amerika