Arbeidsverhoudingen in België : chronologisch overzicht van de Belgische arbeidsverhoudingen : 1. tot 1940 : 2. van 1940 tot heden9 - van Mierlo, Tjeu; Slomp, Hans (Utrecht : Het Spectrum, 1984)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Meerdelige publicatie