Rapport van de Club van Rome : de grenzen aan de groei - Meadows, Dennis L.; Club van Rome (Utrecht Antwerpen : Het Spectrum, 1972)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: milieu