Kapitalisme contra socialisme : een tegenstelling in woord of werkelijkheid? - Lauterbach, Albert (Utrecht Antwerpen : Spectrum, 1965)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: socialisme; kapitalisme