Les anarchistes. - Prolo, Jacques (Paris : Rivière, 1912)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Dze publicatei bevat volgende liederen
Je suis le vieux Père la Purge...
Ouvrier, prend la machine
Les chemins que nous ont montrés...
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; liederen